Faʻafeiloaʻi i le upega tafaʻilagi a Yantai Huanghai Woodworking Machinery Co., Ltd.!

Huanghai tasi-itu hydraulic lomitusi faasologa faʻaleleia le lelei o le fafie

Huanghai Woodworking Machinery Co., Ltd. o se gaosiga faʻapolofesa ma sili atu nai lo le 50 tausaga o le poto masani, faʻapitoa i le tuʻuina atu o masini faʻapipiʻi laupapa maualuga mo le gaosiga o plywood, meafale laupapa mafiafia, faitotoa, faamalama, ma fola laupapa. Huanghai tasi itu-itu lomitusi lomitusi ua pasia ISO9001 tusi faamaonia ma CE tusi faamaonia, faʻamoemoe e faʻafetaui manaʻoga eseese o faʻapolofesa fafie.

Huanghai Woodworking Machinery Co., Ltd.'s laina o lomitusi ta'i tasi itu o ta'aloga-sui mo le alamanuia fafie. O lenei masini e faʻaaogaina le taʻiala hydraulic, faʻatasi ai ma le saoasaoa o le gaioiga, maualuga le mamafa ma le faʻamalosi faifaipea. O le laulau faigaluega pito i tua e faʻaaogaina laupapa lagolago maualuga, tuʻufaʻatasia ma le pito i luga ma luma o le mamafa, e puipuia ai le punou ma faʻamautinoa le faʻamaoni o le fusia o laupapa. Ole mea lea e maua ai le maualalo ole mana'oga ma le maualuga ole gaosiga, fa'ateleina le gaosiga.

O se tasi o tulaga mataʻina o Huanghai o loʻo faʻapipiʻiina masini faʻapipiʻi taʻitasi o le mafai lea ona faʻafetaui i faʻamatalaga galuega eseese, e pei o le umi poʻo le mafiafia. E mafai ona faigofie ona fetuunai le mamafa o le faiga e fetaui ma manaoga faapitoa o le mamafa, e maua ai le fetuutuunai ma le saʻo mo galuega fafie. E le gata i lea, o le faiga o le toe faʻaleleia o le mamafa e faʻamautinoa ai le mamafa faifaipea, fesoasoani i le faʻaleleia atili o le lelei atoatoa ma le lelei o le faiga fafie.

Huanghai's ituaiga o lomitusi hydraulic tasi itu o se molimau i le tautinoga a le kamupani i le fou ma le lelei i masini fafie. O loʻo taulaʻi i le faʻaleleia atili o le lelei ma le gaosiga, o lenei vaega o se faʻaopoopoga taua i soʻo se faleoloa fafie. Pe o pito plywood, meaafale laupapa mafiafia, faitoto'a, faamalama po'o fola laupapa fa'ainisinia, o lenei laina e maua ai le fa'atuatuaina ma le fa'atinoga o mana'oga fa'apolofesa.

I mea uma, o le Huanghai Woodworking Machinery Co., Ltd. o lo'o i luga o le tasi itu o loʻo faʻamaonia ai le tautinoga a le kamupani i le tuʻuina atu o fofo sili ona lelei i le gaosiga o laupapa. Faʻatasi ai ma lona faʻaogaina o tekonolosi eletise, fetuutuunai i faʻamatalaga eseese ma taulaʻi i le lelei, o lenei laina o se mea e tatau ona i ai mo faʻapolofesa fafie o loʻo vaʻavaʻai e faʻateleina a latou gaosiga. Tofo i le eseesega i le Huanghai tasi itu-itu lomitusi lomitusi faasologa ma ave au galuega fafie i se maualuga fou.

图片5


Taimi meli: Iuni-28-2024