Faʻafeiloaʻi i le upega tafaʻilagi a Yantai Huanghai Woodworking Machinery Co., Ltd.!

Tulaga lelei o fa'asologa o lo'o fa'asologa o le hydraulic press series

E te manaʻomia se lomitusi faʻalagolago ma lelei hydraulic?Ole Four Sides Hydraulic Press range o lo'o i ai iina mo oe - o le tali sili lea mo ou mana'oga mamafa.Faatasi ai ma lona saosaoa mautu o le gaioiga, mamafa tele ma le malosi malosi, o lenei masini e maua ai taunuuga sili i taimi uma.

O se tasi o uiga iloga o lenei vaega o le laupapa lagolago maualuga-maualuga o loʻo faʻaaogaina mo lona pito i tua.O lenei mamanu, faʻatasi ma le pito i luga ma le pito i luma, e taofia ai le punou o tulimanu ma faʻamautinoa le atoatoa o le laupapa.i'uga?O mea e mana'omia mo le olo maualalo ma le maualuga o le gaosiga e fa'asaoina oe taimi ma taumafaiga i le taimi o le gaosiga.

O lo'o iai fo'i i le fa'asologa o lo'o fa'apipi'i fa'auila le fa'asologa o le mamafa o le mamafa.Faʻalagolago i faʻamatalaga galue e pei o le umi poʻo le mafiafia, o le mamafa o le faiga e mafai ona faigofie ona fetuunai e faʻafetaui le maualuga o le mamafa manaʻomia.O lenei fetuutuunai e mafai ai mo le pulea saʻo o le mamafa, faʻaleleia le tulaga atoa o le oloa maeʻa.

E le gata i lea, o lenei ituaiga o masini eletise ua faʻapipiʻiina i se faiga toe faʻaleleia.A iai le mamafa o le gau i le taimi o le gaosiga, o lenei faiga o le a otometi lava ona amata faʻamautinoa o le mamafa e tumau pea.

Ae o le a le mea e tuʻu ese ai lenei ituaiga o lomitusi hydraulic ese mai le tauvaga?O le kamupani o lo'o i tua atu o se sui fa'atuatuaina ma aloa'ia o fa'alapotopotoga fa'apisinisi eseese.Ua fa'amamaluina i matou e avea ma sui auai o le China Forestry Machinery Association ma se sui auai o le Structural Timber Subcommittee o le National Timber Standardization Technical Committee.O la matou tautinoga i le tulaga lelei e atagia mai foi i la matou matafaioi o le Sui Peresetene o le Shandong Furniture Association.

Pe a filifilia se vaifofo lomitusi faʻalagolago, o le faʻasologa o le faʻasologa o le hydraulic e tatau ona avea ma au filifiliga muamua.Faatasi ai ma ona foliga sili atu, malosi malosi malosi, ma lagolago mai se kamupani lauiloa, e mafai ona e faʻatuatuaina lenei masini e tuʻuina atu iʻuga sili i taimi uma.

Teu fa'afaigaluega i le vaega lomitusi hydraulic e Fa Itu i aso nei ma iloa le sa'o lelei o le fa'atonutonuina o le mamafa ma auala fa'alelei fa'alelei.Aua le fa'amalieina mo le fa'aitiitia pe a mafai ona e maua le mea sili.


Taimi meli: Aukuso-21-2023